Fórum
| Dátum | 29.10.2011 |
|---|---|
| Vložil | jock |
| Titulok | Re:Re:..famozny až heroický výkon brankára...mr:Jožka Vavrinca |
..nikto ťa nespomenul...ohľadne morálky....tak rieš štatistiky....... lebo teba tu každý len chválil........!!!!
———
| Dátum | 30.10.2011 |
|---|---|
| Vložil | JV |
| Titulok | Re:Re:Re:..famozny až heroický výkon brankára...mr:Jožka Vavrinca |
Tak si dobre po sebe prečítaj, čo si napísal :-)
———
| Dátum | 30.10.2011 |
|---|---|
| Vložil | jock |
| Titulok | Re:Re:Re:Re:..famozny až heroický výkon brankára...mr:Jožka Vavrinca |
...detailista.-))))...."POPRACUJEME"...........
———
| Dátum | 29.10.2011 |
|---|---|
| Vložil | Ajooooo07 |
| Titulok | Re:..famozny až heroický výkon brankára...mr:Jožka Vavrinca |
Tak tak , super robota brankár, aj chalani boli super a o tom že som prijemne prekvapil o tom troška pouvažujme , síce som mal 2 + 3 ale ešte veľa na sebe musím makať, ešte tam je veľa nedostatkov. Ale ďakujem za pochvalu pan kapitán , a ani ty si sa nestratil a vynikol si ako to pravý kapitán ma robiť , ukázal si aj mne malému káčaťu že starý káčery nepatria na pekáč ale do útoku. :-D Takže klobúk dolu chalani !
———
| Dátum | 27.10.2011 |
|---|---|
| Vložil | IVO16 |
| Titulok | ... :( |
sorry chalani ale tento rocnik budem hrat za stars,dlho som sa rozhodoval ci to mam spravit,lebo sa citim dobre v duckse a je mi to dost luto,ale rozhodol som sa tak ako som sa rozhodol,viem ze teraz som zradca..vela stastia,nech sa vam dari v tejto sezone...... :(
———
| Dátum | 27.10.2011 |
|---|---|
| Vložil | Ajooooo07 |
| Titulok | Re:... :( |
Nevadí Ivo ,Mi to už nijako zvládneme, síce sme neni najlepší ,ale náš tým má kopu dobrých chalanov a starých káčerov ;-) ( Worwo , Jock , Sese , Menšo... ), a veľkú malú nádej Mňa! hhhhh :-D :-D Ale bola nám česť sebou hrávať, a tak isto nám bude česť hrať proti tebe. A myslím že hovorím za všetkých!
———
| Dátum | 29.10.2011 |
|---|---|
| Vložil | Minar |
| Titulok | Re:Re:... :( |
Sa tu rozplivas nad nim,isiel inde hrat tak nech hra...dneska prehrali a su spokojny :DDD
———
| Dátum | 30.10.2011 |
|---|---|
| Vložil | Mirka |
| Titulok | Re:... :( |
Chalani vy to zvladnete aj bez neho dokazom je aj vcerajsi zapas
———
| Dátum | 27.10.2011 |
|---|---|
| Vložil | Ajooooo07 |
| Titulok | ;-) :-) |
Máš aj môj hlas, určite by nás mal viesť nijaký starý a skúsený káčer , teda nie že by si bol starý ,ale vieš ako to myslím ;-)
———
| Dátum | 27.10.2011 |
|---|---|
| Vložil | jock |
| Titulok | Re:;-) :-) |
...starý skúsený káčer...lebo každoročne úspešne prežije ..kačacie hody:-)))???